Tri osobe teško povrijeđene u saobraćajnoj nesreći na Zlatarici

Tri osobe teško su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u 14.50 sati u mjestu Zlatarica, na magistralnom putu Bugojno-Novi Travnik.

 Povrijeđen je 36-godišnji muškarac inicijala V.N., koji je upravljao motornim vozilom marke „Audi A6“, i saputnica u ovom vozilu S.Š. (59), oboje iz Bugojna.

Teže povrede zadobio je i S.H. (28) iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja, vozač automobila  „Fiat Punto“, potvrđeno je RTV Bugojno u MUP-u SBK-a.

Prva pomoć povrijeđenima pružena je u Službi hitne pomoći Doma zdravlja Bugojno, nakon čega su zadržani na bolničkom liječenju i opservaciji.

-Nakon primarne obrade, sve tri povrijeđene osobe proslijeđene su u Bolnicu, na Odjel hirurgije, gdje će biti ustanovljen stepen njihovih povreda, i urađena sva neophodna dijagnostika, rekao nam je Omer Jusić, dežurni doktor u Službi hitne pomoći.

pogledano 1460 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri