Ukradeni Passat pronadjen u Bugojnu

Policijski službenici PS Bugojno tokom obilaska terena na području mjesta Humac, općina Bugojno, u ponedjeljak oko 12 sati pronašli su ukradeno vozilo marke "VW-Passat", saopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova Srednjobosanskog kantona.

U ponedjeljak oko 12,00 sati policijski službenici PS Bugojno su obilaskom terena na području mjesta Humac, općina Bugojno pronašli napušteno motorno vozilo marke „VW-Passat“, registarskih oznaka O56-J-687. Provjerom u bazi registrovanih vozila utvrđeno je da je vozilo registrovano na području Gornjeg Vakufa-Uskoplja. Vlasnik vozila je, nakon što je obaviješten o pronalasku vozila, prijavio da je vozilo ukradeno prethodne noći sa parking prostora u ulici Džemala Bijedića u Gornjem Vakufu-Uskoplju. Službenici kriminalističke policije PU Bugojno su izvršili uviđaj, te nastavljaju sa preduzimanjem drugih istražnih radnji s ciljem otkrivanja izvršilaca.

pogledano 1423 puta
Označeno

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri