Večeras finale Bajramskog turnira u malom nogometu

Sinoć su na stadionu Mladost odigrane polufinalne utakmice Bajramskog turnira u malom nogometu. U finale su se plasirali Caffe bar Pacifik Prozor i ekipa 70230 iz našeg grada.

Gledaoci su u polufinalnim duelima sinoć mogli gledati prilično kvalitetne i rezultatski neizvjesne susrete. U prvoj utakmici sinoć ekipa Caffe bar Pacifik je sa minimalnih 2:1 savladala Eurogradnju. Ekipa iz Prozora je povela golom Hodžića. U drugom poluvremenu izjednačio je Nahid Rabihić, da bi konačnih 2:1 minutu i po prije kraja postavio Sanjin Cerovina.

I druga polufinalna utakmica završila je istovjetnim rezultatom. Golom Edina gekića, ekipa 70230 je povela sa 1:0 i tim rezultatom je okončano prvo poluvrijeme. Ahmed Bilkan je izjednačio na 1:1, a konačan rezultat efektnim golom postavio je Emir Gekić svojim drugim golom.

Večeras, je finalna noć turnira. Od 19 sati igra se utakmica za treće mjesto. Sastaju se : Eurogradnja – Etna Sport . U 20 sati zakazana je finalna utakmica u kojoj se sastaju 70230 i Caffe bar Pacifik. Nakon ove utakmice dodijeliće se nagrade najuspješnijim ekipama i pojedincima.

pogledano 1973 puta
RTV BUGOJNO

Radio Bugojno postoji od 1969.godine i spada u red najstarijih radio stanica u BiH. Od tada do danas, kontinuirano se emituje program, a tokom ratnih godina, samo nekoliko kraćih zastoja zabilježili smo u emitovanju..

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri