STK „Bugojno“ osvojio 7 medalja na Državnom prvenstvu u Foči

U organizaciji Stonoteniskog saveza BiH, i uz tehničku organizaciju STK „Perućica“, u Foči je protekle subote upriličeno Državno prvenstvo za mlađe kadete i mlađe kadetkinje.

STK „Bugojno“ nastupio je sa troje takmičara koji su osvojili sedam medalja, i to: jednu zlatnu, pet srebrenih i jednu bronzanu.

Merjem Mešan je u igri parova sa Enrom Subašić iz sarajevskog STK „Spin 2012“ osvojila zlato, u pojedinačnoj konkurenciji srebro, kao i u igri mješovitih parova, igrajući u paru sa Aljošom Grabljićem iz STK „Banja Luka“. Amar Dadić se iz Foče vratio sa dvije srebrene medalje, i to u pojedinčnoj konkurenciji i u parovima igrajući sa klupskim kolegom Sanjinom Manovićem. Uz srebro sa Dadićem u paru Sanjin Manović je na Državnom prvenstvu u Foči osvojio i bronzanu medalju u mješovitim parovima igrajući sa Kanitom Trako iz STK “ Vitez“.

 

pogledano 1141 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri