Programom "Ja hoću, ja mogu " članovi "Leptira" oduševili publiku
Sinoć  su u Pozorišnoj dvorani KSC-a u okviru Bugojanskog proljeća poseban program realizovali članovi Udruženja „Leptir“. Program je nosio naziv „ Ja hoću, ja mogu“ .
 
Na početku prisutne je pozdravila predsjednica Udruženja „Leptir“ Biserka Božić te se prisjetila svih proteklih godina i Bugojanskih proljeća. Od prvih recitala, prvih koraka i predstavljanja publici stigli su i do zlatne olimpijske medalje. Veliki su to koraci za sve članove Udruženja, roditelje i sve one koji podržavaju rad, naglasila je Biserka Božić. 
Veliki je broj mališana i mladih članova Leptira koji u proteklih 11 godina obogatili  Bugojansko proljeće sinoć je publika pozdravila aplauzima, a i program koji je realizovan uz podršku volontera i članova Vokalnog ansambla, Horoljubaca i Samire Merdžanić i ovaj put pobudio je simpatije publike i nagradjen je brojnim aplauzima.
Ovogodišnji program „ Ja hoću, ja mogu“ dio je projkta  „Jednakost za sve - koalicija civilnog društva u borbi protiv diskriminacije kroz program grantova“  u okviru kojeg Udruženje Leptir Bugojno realizuje  projekat „ Govorimo o zajednici jednakih mogućnosti“. Projekat finansira USAID i Fond otvoreno društvo BiH, a Udruženje je ovom prilikom uputilo zahvalnost svima koji podržavaju njihov rad.
pogledano 569 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri