Predstava "Kod Tita u raju" u nedjelju 22. oktobra

Komedija za sve generacije koja ruši rekorde gledanosti "Kod Tita u raju" biće izvedena u nedjelju 22. oktobra u Maloj sali KSC-a s početkom u 19 sati. Predstava "Kod Tita u raju" potvrdila je epitet istinskog humorističkog hita na prostoru bivše Jugoslavije, a nastala je kao produkt popularnih Indexovaca.

Ovo je komedija za koju se uvijek traži ulaznica više budući da govori o današnjoj političkoj i društvenoj situaciji na prostorima nekadašnje Jugoslavije i historijskim greškama koje su dovele do raspada bivše Jugoslavije.

Kroz političku satiru i izvrsne imitacije poznatih političkih likova glumci će publiku nasmijati do suza. U predstavi igraju Andrija Kovač-Tito, Ranko Goranović-Franjo Tuđman i Ljuba Stanković-Slobodan Milošević.

Ne propustite pogledati šta se desi kada se Milošević i Tuđman nađu kod Tita u raju. Rezervišite svoje mjesto i budite dio najsmješnije pozorišne senzacije u regiji i inozemstvu.

pogledano 494 puta
Označeno

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri