Teatar Fedra Bugojno ponovo u Pragu

U subotu, 4. novembra Teatar Fedra Bugojno će u dvorani "DIVADLO KORUNI" u Pragu izvesti predstavu "Posljednja porodica".

Inače, ovo je četvrto gostovanje Teatra Fedra Bugojno u Pragu u posljednjih nekoliko godina. Domaćin FEDRI u Pragu je UG "Lastavica". Na svojoj internet stranici "Lastavica" je najavila predstavu sa sljedećim tekstom:

Pred nama je još jedna sjajna predstva naših prijatelja iz Teatra Fedra iz Bugojna - "Posljednja porodica". Imali smo priliku već nekoliko puta ugostiti ove vrhunske umjetnike i svaki put smo uživali u odličnim predstavama i sjajnim glumačkim ostvarenjima. 

Autor teksta i reditelj predstave je Vahid Duraković a za audio-vizuelni identitet u predstavi zadužen je Edin Ćatić Bato. U predstavi igraju Suad Velagić, Ermina Musić, Ajla Kurtović, Haris Bajrektarević, Jasmina Mlaćo, Almir Mujagić i Samir Nuhić a scenograf je Antonio Džolan.

pogledano 1492 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri