TIFBU:Izvedena predstava za djecu „Novogodišnja mašta i još svašta“

U sklopu programa ovogodišnjeg TIFBU-a , Dječja scena Teatra „Fedra“ izvela je zanimljiv igrokaz „Novogodišnja mašta i još svašta“, za koji dramatizaciju i režiju potpisuje Senada Milanović.

„Novogodišnja mašta i još svašta“ je zabavna predstava nastala kao završnica , nedavno održanih, radionica za djecu nižih razreda osnovne škole, a koju već duži niz godina organizuje bugojanski Teatar „Fedra“.

-Želja svih učesnika teatarskih radionica je bila da ovaj zabavni igrokaz bude svojevrstan novogodišnji poklon djeci, njihovim roditeljima, ali i svim našim sugradjanima koji pogledaju našu predstavicu u KSC - kazala je Senada Milanović.

Uz želju da ovim igrokazom krunišu svoj rad kroz radionice, da poklone sebi i drugima novogodišnju zabavu, na ovaj način omogućeno je najmladjim da budu učesnici ,ali i posjetioci ovogodišnjeg TIFBU-a.

pogledano 936 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri