U knjižari Cyber upriličeno potpisivanje knjiga sa poznatom književnicom Sarom Sabri

Knjižara Cyber Bugojno, bila je domaćin druženja sa Sanelom Karišik-Begović, poznatijom pod imenom Sara Sabri. Bila je ovo prilika za druženje ali i kupovinu vrlo interesantnih knjiga ove popularne književnice.

Sanela Karišik-Begović, poznatija kao Sara Sabri, istaknuta je bh. književnica koja iza sebe ima više objavljenih djela, koje su u veoma kratkom roku, doživjele više izdanja. Osim objavljenih djela, Sara Sabri održala je i mnoga predavanja širom Evrope, govoreći o porodici, medusupružničkim odnosima i odgoju djece.

U svojim knjigama ona se dotiče mnogih tema, nastojeći savjetom i stihom pomoći čitaocima da razumiju, prihvate, tolerišu, saosjećaju, vole kako sebe tako i druge.

Njen stil pisanja je jednostavan, prilagodljiv i namijenjen upravo ženama, za koje autorica kaže da su bića dostojna poštovanja, kao i da je svaki komentar nakon pročitane knjige dobrodošao, jer joj daje podstrek da nastavi u pisanju.

Svojim književnim radom, Sara Sabri pruža podršku ženama u svim segmentima njihova života, nastojeći da ih potakne na razmišljanje da nikad ne zaborave ko su i šta im je cilj jer jedino uz čitanje, postavljanje pitanja i traženje odgovora žena može izgraditi sebe kao kompletnu ličnost.

pogledano 1257 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri