FEDRA: Banjalučani izveli predstavu "Zakon za Gulivera"
 Publika u Bugojnu imala je priliku sinoć pogledati predstavu  „Zakon za Gulivera“  koju je izvelo DIS-Pozorište mladih Banja Luka. Tekst i režiju je uradio Ognjen Bogdanović.
DIS - Pozorište mladih je urbano, nezavisno, savremeno prozorište smješteno u prostor Doma omladine u samom srcu Banjaluke.  Već  27 godina ovo prozorište  pružali prostor mladim umjetnicima čiji rad predstavlja iskorak iz tradicionalnih i utvrđenih granica scenskog izraza. Ovo je  autorski projekat Ognjena Bogdanovića, zasnovan je na knjizi “Guliverova putovanja” Džonatana Svifta, i primijenjen na balkansko područje  i  vrijeme u kojem živimo.
Predstava se igra već četiri godine u kontinuitetu, a do sada je izvedena 60 puta a  rađena za odraslu i svjesnu publiku i igra se na jezicima liliputanskog naroda i jezicima naroda i narodnosti Bosne i Hercegovine. 
pogledano 2019 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri