Snimanje emisije  „IZAZOVI“ u foto priči Amira Kehića

„Izazovi“ je emisija u kojoj bilježimo zanimljive priče o uspjesima pojedinaca i grupa koji su prepoznatljivi ne samo u našoj zemlji nego i svijetu.

U „Izazovima“ su, izmedju ostalih, svoje zanimljive priče i tajne u savladavanju izazova ispričali Andrej Gajić, prvi bh istraživač morskih pasa, Aida i Besim Muminović, planinari koji osvajaju krovove svijeta, dobitnici Specijalne nagrade za doprinos u popularizaciji i razvoju bh sporta, članovi Snooker kluba Bugojno, koji su uspješno naš grad i zemlju predstavljali i na evropskim takmičenjima.

Gost „Izazova“ bio je i profesionalni fotograf Jure Vukadin koji je i dobitnik vrijednih nagrada poput Balkan Photo Award 2015. u kategoriji kreativna fotografija, kao i Wedisson Award for Best Wedding Photography 2015. godine.

Tematski, za „Izazove“ foto priču o snimanju emisije uradio je fotograf Amir Kehić.

Urednica emisije je Eneida Alibegović.

 

pogledano 1870 puta
WEBMASTER

Radio Bugojno postoji od 1969.godine i spada u red najstarijih radio stanica u BiH. Od tada do danas, kontinuirano se emituje program, a tokom ratnih godina, samo nekoliko kraćih zastoja zabilježili smo u emitovanju..

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri