Godišnji koncert Gradskog hora  Bugojno

U Kristalnoj sali Općine Bugojno održan je godišnji koncert Gradskog hora Bugojno s gostima koji je privukao pažnju velikog broja ljubitelja horskog pjevanja.

Bila je ovo prilika da Gradski hor Bugojno sa članovima i prijateljima podijeli radost trogodišnjeg uspješnog rada. Almir Vrebo, rukovodilac Gradsog hora ovom prilikom zahvalio se svima koji podržavaju njihov rad, a posebno članovima Hora.

Gradski hor Bugojno tokom protekle tri godine učestvovao je na brojnim manifestacijama kako u našem gradu tako i u našoj zemlji, a na godišnem koncertu predstavio je dio svog bogatog repertoara.

Koncert su uveličale i gošće iz hora Udruženja žena Gradačac, Mješoviti hor "Harmonija" Sanski Most te Gradski folklorni ansambl Bugojno.

Podršku u realizaciji koncerta pružili su i nastavnik muzike Advan Bauk, voditeljica Majda Velić, a program je osmislila učiteljica Habiba Musić.

pogledano 940 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri