Čestitka potpredsjednice FBiH za Dan Gimnazije Bugojno

Svim učenicima, profesorima i uposlenicima, upućujem iskrene čestitke u povodu obilježavanja Dana Gimnazije Bugojno.

Srednja škola je značajan faktor u životu svakog mladog čovjeka i to je svakako važna stepenica za njegov uspjeh i postignuća u godinama kada se donose važne životne odluke Bugojanska Gimnazija oduvijek je imala visok rejting u BiH o čemu svjedoči veliki broj izuzetno stručnih, kompetentnih i značajnih ličnosti, koji su svoje početnekorake ka uspjehu, napravili upravo u vašoj ustanovi. 
Potvrda je to sigurno kvaliteta obrazovnog procesa u ovoj školi i kvaliteta nastavnog osoblja koje daje, sigurna sam, svoj maximum u nastojanjima da učenicima pruži adekvatno znanje i obrazovanje, s ciljem da, na pravi način, usmjere mlade ljude i pokažu im put ka napretku, odgovornosti i ostvarenju njihovih životnih snova i ciljeva.Sigurna sam da će Gimnazija Bugojno i u godinama koje su pred nama, biti primjer kvalitetnog i modernog evropskog obrazovanja. S tim željama, svim profesorima, uposlenicima i učenicima, čestitam Dan Gimnazije Bugojno

pogledano 1288 puta
WEBMASTER

Radio Bugojno postoji od 1969.godine i spada u red najstarijih radio stanica u BiH. Od tada do danas, kontinuirano se emituje program, a tokom ratnih godina, samo nekoliko kraćih zastoja zabilježili smo u emitovanju..

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri