SDA Bugojno spremna za predizbornu kampanju

OO SDA Bugojno jučer je obavila pripreme za medijski dio predizborne kampanje, štampanje plakata i drugog popratnog materijala kako bi i na taj način predstavili kandidate svoje stranke za predstojeće lokalne izbore u BiH.

SDA Bugojno spremna je za predizbornu kampanju, rekao je, tom prilikom, potpredsjednik stranke Amir Šečibović.

-Imamo dobru platformu, jasne ciljeve i jako kvalitetne kandidate. Nadam se da će to gradjani Bugojna prepoznati i dati svoj glas najboljoj političkoj opciji, a to je SDA, rekao je Šečibović.

Naglasio je kako je SDA u proteklom periodu uradila mnogo , te da će i dalje nastaviti raditi na dobrobit gradjana Bugojna. U stalnom su kontaktu sa gradjanima i, kako je rekao, nastoje rješavati probleme na terenu.

 -Naš rad je konstanta, i u narednom periodu ćemo nastaviti raditi kvalitetno. Slogan SDA je „U jedinstvu je snaga“, jer jedino tako, svi zajedno, možemo bolje graditi naše Bugojno i našu državu BiH, poručio je potpredsjednik OO SDA Bugojno Amir Šečibović.

pogledano 1154 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri