OO HDZ obilježio 26 godina postojanja i predstavio listu za oktobarske izbore

U prostorijama HKD „Napredak“ OO HDZ BiH Bugojno obilježio je 26.- tu godišnjicu utemeljenja stranke, a prilika je iskorištena i da se predstavi Program, te kandidati za OV-e i kandidat za načelnika Općine Bugojno ispred OO HDZ-a Bugojno za predstojeće općinske izbore u našoj zemlji.

Po riječima predsjednika OO HDZ Bugojno i nosioca liste ove stranke za predstojeće općinske izbore u našoj zemlji Igor Vrljić naglasio je kako je HDZ ponosan na svoje političko djelovanje dugo 26 godina. Očekuje dobre rezultate na predstojećim izborima.

Po mišljenju kandidata HDZ-a Bugojno za načelnika Općine Zdenka Antunovića, krajnje je vrijeme da se pokrenu projekti koji će Bugojno voditi ka neophodnom i željenom razvoju. Smatra kako ima rješenje za ta bitna pitanja.

U ime koalicionog partnera HDZ BiH Bugojno , HDZ-a 1990 obratio se predsjednik OO ove stranke Ivan Sabljo, koji se založio za bolji život Hrvata, ali i svih drugih stanovnika Bugojna.

Skup je okončan predstavljanjem liste kandidata HDZ-a BiH Bugojno za predstojeće općinske izbore u našoj zemlji.

pogledano 850 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri