OO SDA Bugojno održala press konferenciju

Danas se na press konferenciji OO SDA Bugojno obratio nosilac liste za Općinsko vijeće Bugojno Salih Gurbeta koji se u svoje ime i ime SDA Bugojno zahvalio članovima SDA, velikom broju aktivista, simpatizerima, medijima, odnosno svima koji su na bilo koji način bili uključeni u predizbornu kampanju i doprinijeli da se kampanja realizuje prema predvidjenom planu.

-Hvala vam i što ste se u zaista impozantnom broju odazvali na centralni predizborni skup SDA. Raduje nas činjenica da ste prepoznali snagu i kvalitet kandidata s liste SDA Bugojno, da ste prepoznali naše nastojanje da radimo u interesu ovog grada i svih naših sugradjana. Mi smo počeli brojne projekte s ciljem jačanja privrede, zapošljavanja, unapredjenja kompletne situacije u našoj općini. Treba nam vaša podrška da te trendove nastavimo - istakao je Salih Gurbeta, nosilac liste SDA za OV Bugojno.
Budite uz SDA da dijelimo radost pobjede, a odgovornost će imati oni koji dobiju vaše povjerenje. Podržite naše kandidate jer u jedinstvu je snaga, poručeno je na press konferenciji.

pogledano 675 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri