U četvrtak Druga sjednica OV Donji Vakuf

U Velikoj sali zgrade općine u četvrtak, 29.decembra, održat će se s početkom u 15 sati Druga redovna sjednica Općinskog vijeća Donji Vakuf.

Za ovu sjednicu predsjedavajući donjevakufskog općinskog parlamenta Naser Rujanac predložio je šest tačaka dnevnog reda. Na početku sjednice predsjedavajući OV u formi prijedloga predstavit će Program rada OV Donji Vakuf za narednu godinu.

Takođe, u formi prijedloga biće prezentiran Budžet Općine za 2017. godinu, te prijedlog odluke o izvršenju Budžeta Općine Donji Vakuf za narednu godinu. Općinski načelnik i i pomočnik načelnika za prostorno uređenje, katastar i imovinsko pravne poslove prezentirat će prijedlog Odluke o upravljanju i korištenju Sportske dvorane.

Na dnevnom redu je i prijedlog Odluke o upravljanju i korištenju pumpne stanice. Posljednja, šesta tačka dnevnog reda je prijedlog Odluke o pripajanju Javne ustanove Dom kulture Donji Vakuf Javnoj ustanovi Centar za kulturu, informisanje i sport Donji Vakuf. Prijedlog će prezentirati općinski načelnik i pomočnik načelnika za društvene djelatnosti, opću upravu i civilnu zaštitu.

pogledano 560 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri