Stranka za BiH u Bugojnu održala centralni predizborni skup

Stranka za BiH izlazi na izbore odlučna da nikad ne odustane od borbe za cjelovitu, demokratsku i prosperitetnu državu.Osvrnuvši se na situaciju u BiH i aktuelnu politiku koja je, kako su kazali, oduzela nadu gradjanima ove zemlje, kandidati Stranke za BiH sve nivoe vlasti poručili su da je došlo vrijeme za promjene.

-Na ovim izborima nudimo političku platformu „PROBOJ“ koja će Bosni i Hercegovini i njezinim građanima vratiti dostojanstvo, te uspostaviti socijalnu ekonomsku i političku sigurnost – poručili su iz Stranke za BiH.

Kandidat za Predsjedništvo BiH i predsjednik Stranke za Bosnu i Hercegovinu, Amer Jerlagić je istakao da je ova stranka njegov prvi projekat, da nikada nije pripadao niti jednoj drugoj partiji, bilo kojem političkom opredjeljenju, te da je sada krenuo u borbu bez oraha u džepu i čistog obraza za bolje sutra građana BiH.

-To je razlika izmedju Amera Jerlagića i ostalih kandidata. Mi smijemo reći i ukazati na sve one negativnosti koje su se dešavale u BiH. Ja želim da budem predstavnik svih gradjana BiH i bavit ću se državničkim pitanjima – poručio je Jerlagić i pozvao gradjane da izadju na izbore u što većem broju.

Gradjani vi ste porota na izborima i kaznite one koji su odgovorni za ovo stanje, poručeno je sa skupa Stranke za BIH u Bugojnu.

pogledano 424 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri