JAJCE: Ambasador Jonathan Moore sutra u Jajcu

Šef Misije OSCE-a u BiH, ambasador Jonathan Moore sa učenicima i načelnicima općina Jajce i Jezero obilježava Međunarodni dan tolerancije, sutra u Jajcu.

Općine Jajce i Jezero, uz podršku Misije OSCE-a u Bosni i Hercegovini, će nizom aktivnosti obilježiti Međunarodni dan tolerancije, u srijedu, 16. novembra 2016. godine, u Jajcu.

Šef Misije OSCE-a u BiH, ambasador Jonathan Moore prisustvovat će okruglom stolu o temi: „Vrijednosti tolerancije“, na kojem će predstavnici nevladinih organizacija iz Jajca formirati Koaliciju protiv mržnje koja će biti 20. koalicija ove vrste u BiH. Okrugli sto će okupiti predstavnike općina Jajce i Jezero, nevladinih organizacija i učenike iz ovih općina.

Takođe, ambasador Moore će zajedno sa ostalim učesnicima otvoriti stazu tolerancije „Otomalj“ koja povezuje ove dvije općine.

pogledano 867 puta
Označeno

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri