SBK: Obilježavanje  26. godišnjice formiranja Armije Republike Bosne i Hercegovine i 24. godišnjice formiranja 7. Korpusa Armije RBiH
Centralna manifestacija obilježavanja 26. godišnjice formiranja Armije Republike Bosne i Hercegovine i 24. godišnjice formiranja 7. Korpusa Armije RBiH, održat će se u subotu, 7. aprila 2018. godine u Travniku. 
Okupljanje učesnika i defile zastava planiran je u 11 sati, dok će delegacije u 12 sati položiti cvijeće na Centralnom šehidskom mezarju u Travniku, gdje je planirano učenje jasina, te klanjanje podne namaza u Hadži Alibegovoj džamiji.
Obilježavajući ove značajne datume iz novije historije BiH, pa tako i naše regije, podsjećajući na ratni period 1992-1995,u holu Centra za kulturu u Travniku, organizatori će u terminu od 13,30 minuta uručiti nagrade za najbolje likovne i literarne radove.
U velikoj sali Centra za kulturu u Travniku od 14,00 sati bit će organizovana i Svečana akademija. 
pogledano 671 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri