U vrijeme kada je teško doći do stalnog zaposlenja, za pohvalu je svaka inicijativa ljudi koji uspjevaju osmisliti način da zarade, žive od vlastitog rada i uzdržavaju porodicu.
U sklopu projekta „ Daruj krv, budi human i zdrav“ koji realizuje Taekwondo klub Bugojno, u KC „ Princeze Dževhere“ održana je akcija dobrovoljnog darivanja krvi .
Vahid Duraković, dugogodišnji direktor KSC-a Bugojno danas je podnio ostavku. U obrazloženju koje je dostavio medijima stoji:
Na osnovu člana 40. Statuta Općine Bugojno („Službene novine Općine Bugojno“, broj: 7/07 , 2/08 i 6/11), općinski načelnik raspisuje: JAVNI POZIV za raspodjelu sredstava iz Budžeta Općine Bugojno za 2017. godinu -…
Federalno ministarstvo obrazovanja i nauke je na manifestaciji u Mostaru,  je nagradilo najbolje učenike osnovnih i srednjih škola u Federaciji Bosne i Hercegovine u školskoj 2016/17. godini.
Na području Bugojna u periodu od 9. novembra do 28. februara 2018. godine realizuje se projekat pod nazivom "Bugojno odvaja e-otpad, a Vi?" Projekat provodi ZEOS eko-sistem u saradnji sa Eko Elementom i…
Policija traga za nepoznatim osobama koje su sinoć oko 19 sati opljačkale Tržni centar “Bingo” u ul. Ciglane u našem gradu.
Nešto prije 19 sati u nedjelju u Tržnom centru „Bingo“ dogodila se oružana pljačka.

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri