Malo je penzionera, koji svoje slobodno vrijeme koriste na način kako to radi 73-godišnja Safeta Ćatić iz Bugojna.
Povodom 17.novembra - Dana srednjoškolaca, učenici bugojanskih srednjih škola danas su organizovali promotivnu šetnju pod motom „Odlazak mladih“. 
14.novembar obilježava se kao Svjetski dan borbe protiv dijabetesa od koje, prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije, boluje oko 366 milona ljudi. Bugojansko Udruženje djece i mladih oboljelih od dijabetesa „Slatki svijet“ 14.novembar obilježilo…
Knjiga „Srebreničke suze u stihovima", koja sadrži poeziju 24 autora iz BiH i okruženja, promovisana je u Kristalnoj sali Općine Bugojno.
Knjiga „U potrazi za svetim“, čiji je autor dr.sci. hafiz Elvir Duranović, promovisana je u prostorijama Medžlisa Islamske zajednice Bugojno, u okviru obilježavanja Mjeseca rođenja Muhammeda a.s.
U Bugojnu će u subotu (10.novembar) biti održana promocija knjige “Srebreničke suze u stihovima”.
Udruženje djece i mladih oboljelih od dijabetesa „Slatki svijet“ i ove godine će nizom aktivnosti obilježiti 14.novembar-Svjetski dan borbe protiv dijabetesa.
U bugojanskom naselju Čaušlije otvorena je treća po redu poslovnica modnog brenda Dresscode by Prevent.

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri