U prostorijama Treće osnovne škole Bugojno, održano je općinsko takmičenje iz engleskog jezika. Na takmičenju su učestvovali učenici devetih razreda iz Prve osnovne škole, Druge osnovne škole i Treće osnovne škole Bugojno, koja…
Međunarodni dan posvećen osobama sa Daunovim sindromom obilježava se danas širom svijeta. Prosječno jedno od 650 novorođene djece u svijetu se rađa s sindromom Daun. Sindrom Daun može se javiti u bilo kojoj…
Nakon dugog iščekivanja i Bugojanci će moći uživati u najudobnijem i izuzetno kvalitetnom donjem rublju i spavaćem programu domaćih brendova Alma Ras i Manners, i to u svom gradu.
                                                         OBAVIJEST
U restoranu "Memix" održana je 10. Izvještajna Skupština Udruženja građana "Porodice stradalih Vrbanja 1993." Planirani dnevni red dopunjen je s još jednom- Informacijom o procesuiranju ratnog zločina na području Vrbanje, Crniča i Vrpeći.
Planinarsko društvo "Kalin" Bugojno organizovalo je Prvi memorijalni pohod i otvaranje spomen česme u čast bugojanskog planinara Neama Ždralovića- Plenka. Učešće su uzeli planinari iz Bugojna, Donjeg Vakufa, Travnika, Novog Travnika, Viteza i…
Druga osnovna škola Bugojno bila je domaćin Općinskom takmičenju iz matematike. Najbolje rezultate ostvarili su učenici upravo ove škole.
UTD BEST iz Travnika otvorio je novi supermarket u Bugojnu. Riječ je o premještanju iz starog poslovnog prostora u potpuno novi, moderniji prostor veličine 1000 m2 u kojem je zaposleno 20 radnika.

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri