Matursko veče 50. generacije STŠ Bugojno

Maturalnom zabavom,50.generacija učenika završnih razreda STŠ Bugojno proslavila je kraj školovanja u ovoj obrazovnoj ustanovi.

125 maturanata prošetalo je od škole do restorana Villa Grande gdje je održana maturalna zabava.Uprkos kiši, maturante su ispratili roditelji, brojni prijatelji i gradjani.

Direktor STŠ Bugojno Nahid Šupić uputio je čestitku učenicima uz želju da nastave obrazovanje na nekoj od visokoškolskih ustanova, te da u tome budu uspješni i uzorni kao što su bili tokom školovanja u ovoj srednjoj školi. Posebne čestitke upućeni su onim najboljim. Četrnaest učenika ostvarilo je odličan uspjeh tokom četvorogodišnjeg obrazovanje, a sedam je učenika generacije:Sara Hero, Elvira Alić,Nahid Slipac,Haris Basarić,Enes Hočkić,Husan Omerinović.

STŠ Bugojno završava 125 učenika jubilarne, 50. generacije koji će steći neko od zvanja: ekonomski tehničar, gradjevinski tehničar-konstruktor na računarima, elektrotehničar računarske tehnike i automatike i elektrotehničar obnovljivih izvora energije i elektronike.

pogledano 1219 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri