21.generacija SSŠ Bugojno proslavila maturu

21.generacije SSŠ Bugojno kraj školovanja u ovoj obrazovnoj ustanovi proslavila je maturskom zabavom u restoranu Villa Grande.

Prije defila, delegacije učenika i profesora položile su cvijeće na spomen obilježja u Centralnom šehidskom mezarju i Vrbanji. Potom su, predvodjeni limenom glazbom i profesorima, maturanti prošetali ulicama grada. Svečanu povorku 154 učenika završnih razreda SSŠ Bugojno do restorana Villa Grande ,gdje je upriličena maturska zabava, ispratili su roditelji, prijatelji i brojni sugradjani.Direktor SSŠ Bugojno Enver Hadžiahmetović čestitao je maturantima na uspješnom okončanju školovanja, te im poželio dobro zdravlje, puno novog znanja i brzo zaposlenje . Na maturskoj večeri uručene su diplome najboljim učenicima, a nagradjeni su i najbolji od najboljih. Amina Korugić je najbolja od učenika četvrtih razreda , a najbolji od učenika trećih razreda je Kenan Prijić.

pogledano 928 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri