Motociklisti iz Kraljevine Saudijske Arabije posjetili KC „Princeze Dževhere“

Grupa motociklista, zaljubljenika u putovanja iz Kraljevine Saudijske Arabije, prošle sedmice zaustavila se u Bugojnu, gdje su posjetili Kulturni centar „Princeze Dževhere“.

Nakon što se njih devet okupilo u Splitu , na put po ovom dijelu Evrope krenuli su kroz BiH.Prva destinacija na tom putu bila je naš grad, odnosno Kulturni centar „Princeze Dževhere“ gdje su ih srdačno dočekali njihovi sunarodnjaci i uposlenici.

Naročito vole putovati Evropom,a posebno u proljeće kada priroda ozeleni. Do Bugojna su nekoliko puta zastavljali kako bi uživali u raskošnoj prirodi, koja svu svoju ljepotu pokaže baš u ovo doba godine - kažu ovi zaljubljenici u motore i putovanja.

Neki od njih su već bili u BiH, a posebno su, ističu, oduševljeni gostoprimstvom naših ljudi. Nakon što su srdačno dočekani u Kulturnom centru „Princeze Dževhere „ gdje su se zadržali u prijateljskom razgovoru i kratkom odmoru uz ručak, bajkeri su nastavili motorima svoj put ka Crnoj Gori i Albaniji.

pogledano 614 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri