TAEKWONDO KLUB BUGOJNO: PISMO ZAHVALE

PISMO ZAHVALE 

Poštovani prijatelji,

Proteklog vikenda, tačnije 14.maja 2017 godine imao sam privilegiju, čast i zadovoljstvo da budem dio velikog i lijepog sportskog događaja u našem Bugojnu. Riječ je Državnom Taekwondo prvenstvu Bosne i Hercegovine. Organizacija je bila na nivou, a organizacija je upravo uspjeh svih nas. Ovom prilikom želim da se zahvalim svim učesnicima, takmičarima, sportistima, trenerima, roditeljima, sudijama, Taekwondo savezu Bosne i Hercegovine, Taekwondo savezu Federacije Bosne i Hercegovine, tehničarima iz www.tkdbih.com, medicinskom osoblju, zaštitarima, uposlenicima Radio televizije Bugojno, uposlenicima Kulturno sportskog centra Bugojno, našim vjernim portalima bug.ba i bugojno-danas, kao i svim ostalim sponzorima koji su doprinijeli ovom sportskom događaju.

Posebno se zahvaljujem načelniku općine Bugojno gospodinu Hasanu Ajkuniću koji je podržao ovo Državno prvenstvo i izrazio želju da Bugojno bude domaćin jednog Balkanskog prvenstva.

Svima želim mnogo zdravlja, sreće, uspjeha i u udaljem radu!

 

 

Hamza Malbašić

predsjednik Taekwondo kluba Bugojno

 

 

pogledano 394 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri