III OŠ Bugojno obilježila Dan škole

Treća OŠ Bugojno danas je svečanim programom obilježila Dan škole. Bila je ovo prilika da se najboljim učenicima i nastavnicima dodjele prigodne zahvalnice za rezultate postignute tokom ove školske godine.

Svečana priredba povodom Dana Treće OŠ-e, održana je u holu škole, uz prisustvo brojnih učenika, nastavnika i roditelja. Na početku svečanosti, prisutnima se u ime škole obratila direktorica Amela Haračić. Ovom prilikom , direktorica je uručila prigodne zahvalnice predstavnicima loklane zajednice koji su i tokom ove školske godine na svoj način pomagali rad ove škole. Takodje, uručene su i zahvalnice i diplome najboljim učenicima ali i nastavnicima koji su ostvarili zapažene rezultate na brojnim školskim takmičenjima ne samo na nivou općine već i kantona , federacije pa i države.

Program je upotpunjen prigodnim recitacijama, horskim , ritmičkim , dramsklim kao i muzičkim izvedbama učenika ove škole.

pogledano 922 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri