U Trećoj osnovnoj školi Bugojno održana priredba povodom Dana državnosti BiH

U prostorijama Treće osnovne škole Bugojno, održana je priredba povodom 25. novembra, Dana državnosti Bosne i Hercegovine. Uz prisustvo brojnih gostiju i roditelja učenici su izveli bogat kulturno-zabavni program.

Svečanom priredbom učenici i nastavnici Treće osnovne škole Bugojno izrazili su ljubav prema svojoj domovini BiH i na najljepši način obilježili ovaj značajan historijski datum. Kompletan program protekao je u dobrom raspoloženju zahvaljujući učenicima koji su odličnim izvedbama upotpunili nadolazeći praznik.

Direktorica Treće osnovne škole Bugojno, Amela Haračić istakla je kako je priredba način da se iskaže poštovanje prema jedinoj domovini, Bosni i Hercegovini.

Svake godine, učenici pomenute škole nastoje da kroz brojne školske sekcije 25. novembar učine svečanim kako to dolikuje našoj domovini.

Obilježavanje 25. novembra veoma je značajno jer je domovina nešto što se voli, štiti i čuva, a ko ne bi čuvao takav dragulj kao što je Bosna.

pogledano 850 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri