Održana „Zimska svečanost“ JU Centar za predškolsko vaspitanje i obrazovanje

Zimska svečanost je tradicionalna priredba koju ova vaspitno-obrazovna ustanova organizuje svake godine pred novogodišnje praznike.

Prvi put održana je u Kristalnoj sali gdje su roditelji i drugi posjetioci uživali u raznovrsnom programu i simpatičnim nastupima najmladjih polaznika Vrtića. Uz pomoć svojih vaspitača djeca su za publiku izvela plesne tačke, igrokaze, recitacije, pjesme i tako pokazala šta su naučila tokom godine na izmaku. Sa velikim oduševljenjem publika je pratila nastupe i svaki nagradila gromoglasnim aplauzom.

Edina Šupić, direktorica JU Centar za predškolsko vaspitanje i obrazovanje je naglasila da je od 120 djeca, koliko ih je trenutno u Vrtiću, 90-ro iz starije i dvije srednje grupe učestvovalo u programu Zimske svečanosti.

Zahvalila se uposlenicima koji su radili na pripremi priredbe, te roditeljima i posjetiocima koji su ih svojim dolaskom podržali. Takodje, zahvalila se svima koji su dali podršku njihovom radu i poželjela sretnu i uspješnu Novu godinu.

pogledano 305 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri