Potpredsjenica F BiH Melika Mahmutbegović: Čestitka u povodu 15.aprila, Dana Armije BiH

U povodu 15.aprila, Dana Armije RBiH, upućujem iskrene čestitke svim pripadnicima Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, porodicama šehida i poginulih boraca, ratnim vojnim invalidima, demobilisanim borcima, veteranima Armije RBiH te svim gradjanima koji su dali doprinos u odbrani naše domovine.

Ne smijemo zaboraviti da je ovo dan koji je izuzetno značajan u našoj novijoj historiji i zato ga trebamo obilježiti dostojanstveno, kako bismo zajedno sačuvali od zaborava sjećanje na naše borce, na njihovu herojsku odbranu naše domovine, njen historijski kontinuitet i njene vrijednosti. Naša moralna obaveza je da pamtimo njihovu ljudsku i moralnu veličinu koju su pokazali u najtežim godinama brutalne agresije na BiH te budemo dostojni žrtava koje su podnijeli za naš mir i našu slobodu.

Uz želje da budućnost gradimo u miru, blagostanju i zajedništvu, u jedinoj nam domovini Bosni i Hercegovini, svim građanima čestitam 15. april – Dana Armije RBiH.

                                                                  Potpredsjednica FBiH dr Melika Mahmutbegović

pogledano 384 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri