OO SDA Bugojno: Čestitka u povodu Dana Armije RBiH

Svim pripadnicima Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, porodicama šehida i poginulih boraca, ratnim vojnim invalidima, demobilisanim borcima i veteranima Armije Republike Bosne i Hercegovine, čestitamo 15. April - Dan Armije Republike Bosne i Hercegovine.

15. aprila 1992. godine, od jedinica Teritorijalne odbrane Bosne i Hercegovine i organizovanih dobrovoljaca, formirana je Armija Republike Bosne i Hercegovine. Cilj i svrha bilo je da se odbrane životi građana Republike BiH te da se odbrani njen integritet, suverenitet i nezavisnost.

Ovo je svakako jedan od najvažnijih datuma u našoj novijoj historiji, a naša stalna obaveza je da gradimo bolju i uspješniju BiH i da budemo dostojni žrtava koje su pripadnici ARBiH hrabro i nesebično podnijeli za život i slobodu koju danas imamo.

                                         OPĆINSKA ORGANIZACIJA STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE BUGOJNO

pogledano 689 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri