Čestitka načelnika Hasana Ajkunića u povodu Dana općine Bugojno

"Povodom 20. maja- Dana općine Bugojno svim Bugojankama i Bugojancima upućujem iskrene čestitke uz želju da u općini Bugojno preovladava ambijent kvalitetnog i ugodnog življenja sa evropskim standardima u svim oblastima života.

Već desetu godinu, Bugojanci svečano i na dostojanstven način obilježavaju 20. maj – Dan općine Bugojno.

Ovaj dan treba da bude simbol života, snage, volje i istrajnosti ljudi koji žive u ovim krajevima za daljim napretkom i razvojem naše općine po mjeri svih nas.

Naš cilj i vizija su jasni: razvijati se i dalje raditi na realizaciji privrednih, infrastrukturnih i drugih važnih projekata, koji će znatno utjecati na poboljšanje standarda i suživota građana.

Za realizaciju ovog cilja i ostvarenje vizije pozivam Vas da uložimo sva svoja znanja i vještine kako bi u narednom periodu naša općina bila prosperitetna i razvijena sredina, na dobrobit svih njenih građana".

 

 

OPĆINSKI NAĈELNIK

Hasan Ajkunić, prof.

pogledano 467 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri