U Bugojnu održana press konferencija Stranke za BIH

Aktuelna politička situacija,tema je press konferencije Općinskog savjeta Stranke za BiH u Bugojnu.Tom prilikom predstavljeni su i kandidati ove stranke za Opće izbore 2018.

Stranka za BiH ima svoje kandidate za sve nivoe vlasti,a press konferencij u Bugojnu su prisustvovali kandidati Stranke za BIH za Skupštinu SBK-a: doc.dr.Muhamed Ćosić i Haris Kaniža,zatim Hašim Bušatlić, Emir Ćeso i Nadira Šupić-Musa,kandidati SBIH za Parlament FBIH te Zenaid Musa i Hadžib Salkić,kandidati za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH.

Predstavnici SBiH u Bugojnu su posebno istakli veliki broj mladih i obrazovanih kandidata na svim listama,a upućen je i poziv za izlazak na izbore.

Borimo se za pravedno i društvo jednakih šansi za sve,posebno se borimo za radnička prva,kazano je  tokom press konferencije SBIH u Bugojnu.

 Amer Jerlagić je kandidat SBIH  za člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda.

pogledano 534 puta
Označeno

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri