Otvorena proširena dm prodavnica

Uz mnogobrojna iznenađenja i posebne pogodnosti za kupovinu, dm je sa svojim kupcima u Bugojnu obilježio početak rada preuređene dm prodavnice na adresi Bosanska 6.

Radovi na proširenju i preuređenju trajali su dvanaest dana, a jedinstveni doživljaj kupovine unaprijeđen je povećanjem prodajnog prostora za 50 m² kao i dodatnim osvježenjem enterijera. Uz redovne asortimane proizvoda za njegu i ljepotu, osviještene ishrane i kućanstvo, proširenjem prodajnog prostora kupcima je ponuđen i još širi asortiman proizvoda za make up i njegu kose, sportske ishrane te proizvoda namijenjenih bebama i djeci.

"Na ovoj adresi prisutni smo od 2008. godine te smo kao zahvalu zadesetogodišnju lojalnost naših kupaca odlučili proširiti prodajni prostor i kupcima ponuditi još veći izbor proizvoda dm marke kao i drugih, domaćih ali i svjetskih brendova. Povodom ponovnog otvorenja pripremili smo i posebne pogodnosti,a od 20.9. do 22.9., na ukupan iznos kupovine kupce očekuje popust od 15%", izjavila je Melisa Hečimović, regionalna menadžerica dm-a.

Osim popusta, dm je osigurao i dodatne pogodnosti. Kupci su mogli iskoristiti posebnu ponudu 1+1 gratis, željene proizvode iz velike ponude u dm-u mogu kupovati po UVIJEK POVOLJNIM cijenama. Okretanjem "kola sreće" mnogi su osvojili mali znak pažnje, a za kupovinu iznad 40 KM poklon je bio dm peškir.

Veselili su se i najmlađi jer je dm priredio zabavu uz klauna, maskote Minnie i Mickey Mouse te uz animatore za oslikavanje lica i modeliranje balona. Već uobičajeno prilikom otvorenja dm prodavnica, umjesto plastičnih vrećica kupci su uz svaku kupovinu dobili permanentne cekere.

Dm poziva kupce da do 27.9.2018. učestvuju u nagradnoj igri i okušaju svoju sreću. Prva nagrada je mašina za pranje i sušenje veša, druga je nutribullet, dok preostali nagradni fond čini 10 dm poklon paketa u vrijednosti po 25 KM.

Radno vrijeme dm prodavnice u Bugonju, na adresi Bosanska 6, je od ponedjeljka do subote od 9 do 21 sat, dok je nedjelja neradna.

pogledano 597 puta
Označeno

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri