Dan RTV Bugojno : Čestitka načelnika Hasana Ajkunića

U ime općine Bugojno i u svoje liĉno ime, u povodu 13. oktobra, Dana JP RTV Bugojno, svim uposlenim upućujem iskrene ĉestitke.

Ovo je veliki dan ne samo za Vaše preduzeće nego i za cijeli grad. Novinarstvo je težak posao i to najbolje znaju oni koji ga obavljaju pogotovo kad su u pitanju male sredine. Zato treba odati priznanje uposlenicima JP Radio i televizije Bugojno koji se sa svim obavezama a često i različitim vrstama pritisaka, i dalje odlično nose i nastoje svoj posao obavljati profesionalno i korektno. Poznata mi je situacija i činjenica da uslovi u kojima ste radili i u kojima danas radite i nisu baš najidealniji. Siguran sam da ćemo zajedno, i uz podršku vašeg osnivaĉa Općinskog vijeća Bugojno osigurati sve potrebne uslove za znaĉajno poboljšanje situacije u vašem kolektivu. Medjutim, Vi uprkos tome, i dalje nastojite opravdati svoju misiju i pružiti gledaocima i slušaocima sve potrebne informacije kako iz našeg grada tako i cijelog Srednjobosanskog kantona.

Želim da i dalje uspješno i mudro obavljate svoj posao i budete najbolji.

S poštovanjem,

                                                                              OPĆINSKI NAČELNIK

                                                                                Hasan Ajkunić, prof.

pogledano 1325 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri