FIS Bugojno priredio Shopping day za svoje vjerne kupce

Za svoje vjerne kupce i posjetioce, prodajni centar FIS Bugojno, organizovao je drugi po redu Shopping day, dan super kupovine i odlične zabave.

I ovaj put, FIS je za svoje kupce pripremio popuste od 10%, 15% i 20%. 10% popusta kupci su imali priliku ostvariti na televizore, laptope, tablete, mobitele i ugradbenu tehniku. Na samostojeće kućanske aparate i namještaj 15 %, a čak 20 % popusta kupci su uštedili kupovinom alata, elektro-vodo materijala, repromaterijala, centralnog grijanja, podnih obloga, vrtnog programa, tekstila i obuće, kućnog tekstila, malih kućanskih aparata, baby opreme, igračaka, dekorative i posuđa. Uz sve to, prehrana je bila snižena do 8%.

Ali to nije sve, u razgovoru za našu TV kuću, voditeljica Tatjana Manović, otkrila nam je neke od noviteta Shopping daya: "Uz račun veći od 100 KM kupci stiču pravo učešća u nagradnoj igri. Izvlačenje dobitnika nagradne igre biće upriličeno 26. oktobra u prodajnom centru Fis u Vitezu."

Tržni centar Fis, poznat je po pristupačnim cijenama. Kupci su zadovoljni, a shopping day je kažu još jedan razlog više da kupuju u ovom prodajnom centru.

Osim što mogu kupiti željene proizvode po znatno nižim cijenama, kupujući u Fisu, kupci mogu saznati i koji su to noviteti na tržištu.

A da je kupac na prvom mjestu u Fisovim prodajnim mjestima potvrdio je i današnji Shopping day. 

pogledano 758 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri