U Bugojnu održan "Božić s Napretkom"

U organizaciji HKD „Napredak“- Podružnice Bugojno,a pod visokim pokroviteljstvom načelnika općine Hasana Ajkunića i predsjedavajućeg Općinskog vijeća Igora Vrljića, u Bugojnu je održana  manifestacija „Božić s Napretkom“

Manifestacija „Božić s Napretkom“, organizovan u povodu nadolazećeg kršćanskog blagdana Božića, proteklog vikenda bila je mjesto okupljanja brojnih posjetilaca koji su uživali u kulturno-zabavnom programu,raznovrsnoj gastro i drugoj ponudi, te u dobroj atmosferi i lijepom druženju.

Čestitke u povodu nadolazećeg Božića i Nove godine posjetiocima manifestacije „Božić s Napretkom“ uputili su Dubravka Vukadin, predsjednica bugojanskog HKD Napredak, predsjedavajući Općinskog vijeća Igor Vrljić i načelnik općine Hasan Ajkunić, koji je manifestaciju „Božić s Napretkom“ proglasio otvorenim.

 Tokom ove trodnevne manifestacije nastupili su učenici Prve osnovne škole Jaklić, Ženski vokalni sastava HKD Napredak Bugojno, HKD Kandija, Horoljupci,Vokalni ansambl Bugojno, mlada Veronika Kolak, te benda Balkan express iz Banja Luke i DJ.

pogledano 681 puta
Označeno

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri