Održana Izvještaja skupština Udruženja RVI Bugojno

U Kristalnoj sali Općine sa početkom u 10,00 sati u subotu je održana 25. redovna godišnja Skupština Udruženja RVI Bugojno.

Na samom početku Skupštine izabrana su radna tijela: dvočlana Verifikaciona komisija, četveročlano Radno predsjedništvo, zapisničar i dva ovjerivača zapisnika.

Potom su od strane predsjednika Udruženja Sabahudina Velića prezentirani Izještaj o radu Predsjedništva Udruženja za proteklu godinu kao i Izvještaj Nadzornog odbora o materijlno-finansijskom poslovanju u protekloj godini. Ovom prilikom predstavljeni su i planovi i aktivnosti Udruženja za 2019. godinu, što je, kao i izvještaji za proteklu godinu, jednoglasno podržano od strane delegate.

Načelniku Općine Hasanu Ajkuniću uručena je Plaketa u znak zahvalnosti za pruženu podršku u proteklom periodu.

Prisutnima se kratko obratio i predsjednik Saveza RVI Srednjobosanskog kantona Ekrem Julardžija istakavši postignute rezultate Saveza u proteklom te prioritete koji se nalaze pred ovom populacijom u narednom periodu.

Skupština je okončala rad donošenjem odluka i zaključaka vezanih prvenstveno za prezentirani Program rada i finansijski plan za ovu godinu.

pogledano 912 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri