Javni poziv za učešće na 47. Teatarski festival BiH FEDRA Bugojno 2019.

Javni poziv za učešće na 47. Teatarski festival BiH FEDRA Bugojno 2019. 

47. Teatarski festival BiH FEDRA Bugojno održat će se od 13.07. do 20.07.2019. godine. Prijave na Festival su od 10.03. do 27.05.2019. godine.

Prijava treba da sadrži:

- Obaveznu dostavu popunjenog Obrasca za prijavu na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.  - Obaveznu dostavu: snimka predstave, popunjen i isprintan obrazac za prijavu, 5 afiša predstave i 3 plakata na adresu.

Obrazac za prijavu možete pronaći na www.kscbugojno.ba ili dobiti na upit putem Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Prijave slati na adresu:

JU Kulturno sportski centar Bugojno Nugle II, 70230 Bugojno

Selektor 47. Festivala FEDRA je Sead Đulić.

Sve dodatne informacije možete dobit upitom na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Teatarski festival BiH FEDRA Bugojno je njastariji teatarski festival u BiH. Prvi Teatarski festival BiH FEDRA kao Festival amaterskih pozorišta BiH, održan je 1959. godine.

Na Festivalu je do sada izvedeno 532 predstave, učestvovalo više od 10.300 pozorišnih djelatnika iz BiH i okruženja i predstave posjetilo više od 155 hiljada gledalaca.

Više o Festivalu i tehničkim karakteristikama Pozorišne sale i Kamerne scene (Male sale) možete saznati na www.kscbugojno.ba

pogledano 567 puta
Označeno

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri