Općina Bugojno: Poziv na info sesiju u Bugojnu u okviru projekta USAID/Sweden Farma II

OBAVIJEST

Poziv na Info sesiju u Bugojnu u okviru projekta USAID/Sweden Farma II

USAID/Sweden FARMA II informira javnost i poziva sve zainteresirane organizacije iz sektora poljoprivrede na Info sesiju o Javnom pozivu za dodjelu bespovratnih sredstavaza pružanje usluga obuke, savjetodavne podrške i druge stručne podrške, koja će se održati u ponedjeljak 01.04.2019. godine u periodu od 11:00 do 13:00 sati u Kristalnoj sali Općine Bugojno.

Projekat USAID/Sweden FARMA II je raspisao Javni poziv za dodjelu bespovratnih finansijskih sredstava – grantova neprofitnim, profitnim, istraživačkim, akademskim i proizvođačkim organizacijama u sektoru poljoprivrede, u cilju pružanja podrške inovativnim idejama, te novim tehnologijama, analizama, konferencijama, radionicama, publikacijama, istraživanjima, studijskim putovanjima, obukama i seminarima.

 

USAID/Sweden FARMA II će tokom sastanka pružiti sve informacije o Javnom pozivu i dati uputstva za podnošenje zahtjeva za bespovratna sredstva.

Svi zainteresovani za prisustvo informativnom sastanku trebaju potvrditi dolazak putem e-maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. do 29. marta 2019. godine.

 

Kompletan Javni poziv je dostupan na stranici:

http://farmabih.ba/bs/press/novi-grantovi-za-sektor-poljoprivrede-sedam-paketa-u-jednom-pozivu/400

pogledano 876 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri