OO SDA Bugojno: Čestitka u povodu Dana ARBiH

Pripadnicima Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, porodicama šehida i poginulih boraca, ratnim vojnim invalidima, demobilisanim borcima i veteranima Armije Republike Bosne i Hercegovine, čestitamo 15. april - Dan Armije Republike Bosne i Hercegovine.

Ovaj datum jedan je od najvažnijih temelja naše države u novijoj historiji. Naš zadatak i naša odgovornost je da ne zaboravljamo herojske uspjehe i podvige koje su ostvarile proslavljene jedinice Armije Republike BiH te da njegujemo sjećanje na te dane ponosa, koji su bili izuzetno važna prekretnica za našu budućnost i opstanak na ovim prostorima.

Našim šehidima i poginulim borcima neka je vječni rahmet i slava i veliko im hvala za sve ono što su učinili da bismo mi živjeli u nezavisnoj, slobodnoj i suverenoj državi Bosni i Hercegovini.

Svim patriotima, čestitamo Dan Armije Republike Bosne i Hercegovine!

 

 

OPĆINSKA ORGANIZACIJA

STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE BUGOJNO

pogledano 475 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri