Čestitka povodom 15. Aprila Dana Armije BiH

Danas je punih 24 godine kako su najhrabriji sinovi i kćeri naše BiH stali rame uz rame jedni s drugima i formirali stub odbrane BiH Armiju BiH.

Ovom prilikom OO SBB Bugojno želi da čestita 15. April Dan Armije BiH svim građanima Bosne i Hercegovine. Posebnu čestitku upućujemo porodicama šehida, invalidima i borcima koji su dali najveću žrtvu za slobodu naše nam jedine Bosne i Hercegovine.

OO SBB Bugojno naglašava da se najhrabriji sinovi i kćeri Bosne moraju spominjati češće ne samo na današnji dan, svaki dan ih se trebamo sjetiti, jer to je najmanje što možemo učiniti za Njih jer smo zahvaljujući njima danas slobodni. Vječni rahmet poginulim Šehidima sa dovom da im dragi Allah podari vječni Dženet a njihovim porodicama i suborcima snage i hrabrosti u borbi za njihova prava koja zaslužuju.

OO SBB Bugojno

pogledano 981 puta
WEBMASTER

Radio Bugojno postoji od 1969.godine i spada u red najstarijih radio stanica u BiH. Od tada do danas, kontinuirano se emituje program, a tokom ratnih godina, samo nekoliko kraćih zastoja zabilježili smo u emitovanju..

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri