U saobraćajnoj nesreći u Bugojnu zapaljen „polo“

Sinoć u jedan sat iza ponoći, na lokaciji kod benzinske pumpe „Hifa“ u Ulici 307. motorizovane brigade u Bugojnu, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj nije bilo teže povrijeđenih osoba, ali je pričinjena značajna materijalna šteta.

 

Naime, u nesreći su učestvovala vozila marke „mercedes“ i  „polo“ koji se, tom prilikom, zapalio.

Na poziv policije, intervenisali su bugojanski vatrogasci, koji su spriječili da se vatra proširi i ugrozi okolno područje.

Do momenta dolaska vatrogasne ekipe, pomoć u gašenju požara pružio je zaposlenik pomenute benzinske pumpe, koji je lokalizirao požar protivpožarnim aparatom.

Vozač zapaljenog vozila zadobio je opekotine prvog stepena, koje su mu sanirane u Službi hitne pomoći bugojanskog Doma zdravlja.

Kod obojice vozača, čiji su inicijali A.Č. (28) i M.S.(45), utvrđeno je prisustvo alkohola u krvi, potvrđeno je u MUP-u SBK-a.

pogledano 1392 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri