Čestitka ministrice obrazovanja, nauke, kulture i sporta SBK-a, Katice Čerkez povodom početka nove školske godine

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Čestitka ministrice obrazovanja, znanosti, kulture i športa Kantona Središnja Bosna, Katice Čerkez povodom početka nove školske godine 2016./2017.

 

Dragi učenici,

a posebno oni koji prvi puta ulaze u školske klupe, dragi učitelji, nastavnici, profesori, ravnatelji i direktori osnovnih i srednjih škola i ostali zaposlenici škola, dragi roditelji, želim vam sretan početak nove školske 2016./2017. godine.

Današnje vrijeme stavlja pred nas nove izazove, za koje treba imati znanje i steći dovoljno iskustva da bi odgovorili tim izazovima vremena. Budite ustrajni i vrijedni u učenju, znatiželjni u otkrivanju uzbudljivog svijeta znanja, ali činite to radosno i bez straha, jer djetinjstvo i odrastanje u školskim klupama uistinu je najljepše i najbezbrižnije doba vašeg života. Od roditelja, a prije svega od učitelja, nastavnika, profesora, ravnatelja i direktora škola i ostalih zaposlenika u obrazovanju, očekujem da budu strpljivi, predani, profesionalni i odgovorni u obavljanju njihove odgovorne i važne uloge u odgoju i obrazovanju naše djece. Sretan početak nove školske godine!

                                                                                                       MINISTRICA

                                                                                                      Katica Čerkez