Čestitka potpredsjednice FBiH Melike Mahmutbegović

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ČESTITKA U POVODU 1. MAJA

Svim građanima Bosne i Hercegovine, upućujem iskrene čestitke povodom 1. maja – Međunarodnog praznika rada. Prvi maj, kao simbol borbe za radnička prava i radničku solidarnost, trebabiti podsjetnik da moramo uložiti maksimalne napore kako bismo se izborili za smanjenje nezaposlenosti i ostvarivanje prava radnika u našoj zemlji.

Svi moramo zajedno raditi kako bismo se približili evropskim standardima u oblasti rada i radnih odnosa te stvarali društvo u kojem će svaki pojedinac imati jednake mogućnosti da živi od svog rada. Najbolji put za ostvarenje tog cilja je ubrzano ispunjavanje obaveza koje BiH očekuju na evropskom putu i na tome ćemo istrajati u godinama koje dolaze.

Borba za bolji položaj i standard radnika ujedno predstavlja borbu za bolju budućnost svih nas, a posebno za bolji život budućih generacija Uz želju da prvomajske praznike provedete u dobrom zdravlju i raspoloženju, čestitam vam Prvi maj, Međunarodni praznik rada.

Naša zajednička borba za bolji položaj i standard radnika ujedno predstavlja borbu za bolju budućnost svih nas, a posebno za bolji život budućih generacija