Čestitka u povodu 13. oktobra – Dana RTV Bugojno

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Svim uposlenicima JP RTV Bugojno čestitam 13. oktobar – Dan RTV Bugojno. Danas kad sa ponosom obilježavate 47 godina postojanja Vašeg kolektiva dužni smo Vam iskazati veliku zahvalnost za sve ono što ste do sada uradili na polju informisanja ne samo stanovnika našeg grada već i susjednih nam općina do kojih Vaš signal dopire.

Svjesni smo težine, odgovornosti i uslova Vašeg rada ali i Vašeg bezgraničnog zalaganja, truda i požrtvovanosti u nastojanjima da stanovnici naše lokalne zajednice dobiju pravovremenu i kvalitetnu informaciju o svim zbivanjima u Gornjovrbaskoj regiji.

Naročito mi je drago da Vi sami sa ponosom možete reći da ste u ovim vrlo teškim i bremenitim vremenima uspješno odgovorili na svaki poziv za medijsku prezentaciju kako iz oblasti političkog tako isto i javnog, kulturnog, vjerskog i sportskog života grada.

U nadi da ćete i dalje istrajati na profesionalnom i korektnom informisanju naših građana, još jednom vam čestitam 13. oktobar – Dan RTV Bugojno sa željom da budete i dalje najbolji novinari u regionu.

S poštovanjem,

 

OPĆINSKI NAČELNIK

Hasan Ajkunić, prof.