Dan “Treće osnovne škole” Bugojno

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

 Dan škole je na prigodan način obilježila Treća osnovna škola Bugojno. Bila je ovo prilika da se najzaslužnijima za doprinos u afirmaciji škole kroz školska takmičenja, uruče prigodne zahvalnice.

 Tokom svečanosti ,prisutnim nastavnicima, učenicima i njihovim roditeljima, obratila se direktorica škole Amela Haračić. U znak zahvalnosti lokalnoj zajednici za podršku u organizovanju školskih takmičenja, direktorica škole je prigodnu zahvalnicu uručila načelniku općine Hasanu Ajkuniću te  pomoćnici načelnika Dženani Abdalajbegović , inače nekadašnjoj učenici ove škole. Za doprinos u medijskoj prezentaciji školskih aktivnosti , zahvalnica je u ime kolektiva RTV Bugojno uručena direktoru Muhamedu Musiću.

Uslijedila je i dodjela zahvalnica učenicima i nastavnicima ove škole koji su ostvarili zapažene rezultate na brojnim školskim takmičenjima te učenicima koji su osnovno obrazovanje završili odličnim uspjehom.  Program obilježavanja Dana Treće osnovne škole, upotpunjen je nastupom članova horske, recitatorske i ritmičke sekcije škole .