Demokratska fronta Bugojno predstavila kandidate za Općinsko vijeće

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Demokratska fronta Bugojno predstavila kandidate za Općinsko vijeće i podržala nezavisnog kandidata za načelnika dr. Asmira Karadžu

U Kristalnoj sali Općine Bugojno predstavljeno predstavljeno je 30 kandidata Demokratske fronte za Općinsko vijeće Bugojno za koje je istaknuto da je riječ o spoju mladosti, znanja i iskustva koji mogu donijeti prosperitet Bugojno.

Govoreći o idejama Demokratske fronte i odabiru kandidata, nosilac liste Emir Muftić je istakao da se vodilo računa o zastupljenosti kandidata u skladu sa zakonskim okvirima, ali i stručnosti i spremnosti da se uhvate u koštac s lokalnim problemima.

Nezavisni kandidat za načelnika dr. Asmir Karadža je kandidat kojeg podržava Demokratska fronta, a ovom prilikom je naglasio da očekuje podršku da bi se moglo graditi časnije i poštenije Bugojno.

Predsjednik Kantonalnog odbora Demokratske fronte dr. Rusmin Jusufspahić je istakao da Bugojno može bolje, ali za to je potrebno imati načelnika kojeg podržava Fronta i većinu u općinskom vijeću.

Dobro pogledajte sve liste, odaberite najbolje. Naš moto je – za život kakav želiš, za bolje Bugojno, nadamo se da ćete 2. oktobra odabrati najbolje za Bugojno poručeno je s ovog skupa Demokratske fronte Bugojno.

1011121314151718