“Đurologija” večeras u Bugojnu

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Autorski hit Branka Đurića Đure, “Đurologija”, trenutno je najgledanija predstava u cijelog regiji, a večeras će je od 20:00 sati imati priliku pogledati i publika u Bugojnu. Dio je ovo programa XVIII Bugojanskog proljeća.

“Đurologiju” je u godinu dana otkako je premijerno izvedena u Australiji pa do sada pogledalo više od 60.000 ljudi, uključujući zemlje regije, Australiju, Kanadu, SAD i Skandinaviju, Austriju, Njemačku, Holandiju, Švicarsku.

U svim gradovima u kojima je predstavljena, “Đurologija” je izazvala veliki interes javnosti te se za svaki nastup tražila ulaznica više. Poznati bosanski šarm, dugogodišnje glumačko iskustvo koje se posebno ogleda u kultnom projektu “Top lista nadrealista” i “Audicija” doprinijelo je da “Đurologija” donosi i jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji tokom 90 minuta  izvlači ono najbolje iz svakog gledaoca te mami osmijehe na lica.

Ovaj svojevrsni (anti)stand up show, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka Đurinih razmišljanja koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmijava, ali i nervira u današnjem životu.
Cijena ulaznice je 20 KM.