Kafa s načelnikom Hasanom Ajkunićem na gradskom trgu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Danas je u centru grada upriličeno druženje s načelnikom općine Bugojno Hasanom Ajkunićem. Simbolično, uz kafu/kavu/kahvu, bila je ovo prilika da izrazi zahvalnost građanima za ukazano povjerenje na lokalnim izborima.

Na trgu kod pijace u centru grada upriličen je danas zanimljiv dogadjaj koji je u znak zahvalnosti na ukazanom povjerenju na proteklim lokalnim izborima, organizovao načelnik Hasan Ajkunić. Bilo je ovo ugodno druženje sa građanima koji su svojim dolaskom dali mu podršku, za sve učinjeno do danas ali i ubuduće. Cilj ovog druženja, kako je istakao načelnik, je da se zahvalim građanima na ukazanom povjerenju ali da kao i do sada budem načelnik koji je uvijek spreman biti s narodom i prijateljima.Bila je ovo prilika da građani u neposrednom susretu sa načelnikom iznesu svoje ideje, probleme i sugestije kako bi se u naredne 4 godine radilo za dobrobit zajednice, a prvenstveno da daju podršku njegovom radu.

Druženje načelnika sa građanima je proteklo u ugodnoj atmosferi, uz zajedničko fotografisanje te uz tradicionalne bosanske slastice, a kafa se pila iz velike džezve koja je za ovu priliku stigla iz Visokog.

181920212223242526