Matursko veče 50. generacije STŠ Bugojno

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Maturalnom zabavom,50.generacija učenika završnih razreda STŠ Bugojno proslavila je kraj školovanja u ovoj obrazovnoj ustanovi.

125 maturanata prošetalo je od škole do restorana Villa Grande gdje je održana maturalna zabava.Uprkos kiši, maturante su ispratili roditelji, brojni prijatelji i gradjani.

Direktor STŠ Bugojno Nahid Šupić uputio je čestitku učenicima uz želju da nastave obrazovanje na nekoj od visokoškolskih ustanova, te da u tome budu uspješni i uzorni kao što su bili tokom školovanja u ovoj srednjoj školi. Posebne čestitke upućeni su onim najboljim. Četrnaest učenika ostvarilo je odličan uspjeh tokom četvorogodišnjeg obrazovanje, a sedam je učenika generacije:Sara Hero, Elvira Alić,Nahid Slipac,Haris Basarić,Enes Hočkić,Husan Omerinović.

STŠ Bugojno završava 125 učenika jubilarne, 50. generacije koji će steći neko od zvanja: ekonomski tehničar, gradjevinski tehničar-konstruktor na računarima, elektrotehničar računarske tehnike i automatike i elektrotehničar obnovljivih izvora energije i elektronike.

101112789